Werken op de vloot

Bij Interstream Barging varen we volgens het week-op-week-af-principe. Dat betekent dat je om en om een hele week aan boord én een hele week vrij bent. Kun je lekker doen waar je zelf zin in hebt! De bemanning van een schip bestaat meestal uit drie of vier personen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het tijdig en juist leveren van de producten die jullie vervoeren. Verder zorg je er als (licht)matroos voor dat het schip waar je op vaart goed onderhouden blijft.

Bekijk onze vaarvlogs

Geen auto van de zaak. Boeiend.Wel een schip met 1500 pk onder de kap.

We zoeken (licht)matrozen die wel van een uitdaging houden. Meer weten over werken op het water? Vul het formulier in of stuur ons een appje via de button rechtsonder op deze pagina.

Geen 9-tot-5-baan. Boeiend.Wel een spannende werkplek.

Als (licht)matroos bij Interstream Barging ben je regelmatig van huis, maar je krijgt er veel voor terug: een lekker salaris, een toffe werkplek en een flexibele vrijetijdsregeling. Kom aan boord!

Geen rustige werkplek. Boeiend.Wel de wind in je haren.

Op zoek naar een vaste werkplek, maar een veranderende omgeving? Dan is (licht)matroos de baan voor jou. Je krijgt van ons niet een weekend, maar zelfs een hele week vrij. Solliciteer direct!

Kom jij het beleven?

Wij halen het leven op het water naar binnen

Zie jij het avontuurlijke en afwisselende leven als (licht)matroos wel zitten? Als je bij ons op gesprek komt, laten wij je meteen ervaren hoe het leven op het water is. Ontdek wat we voor je in petto hebben.

Stap jij aan boord?

Solliciteer direct en geniet binnenkort al van het leven als (licht)matroos!

Meer weten over Interstream Barging?

Bekijk onze website