Wat krijg je van ons?

Varen op:

Nederlandse nuchterheid op het dek

Onze stuurmannen kennen geen grenzen. Daarom is het wel zo fijn dat je je thuis voelt, ver weg huis. Bij ons vaar je met collega’s die jouw taal spreken. Letterlijk én figuurlijk.

26 tot 30 weken vrij

Bij ons deel je zelf je vrije tijd in. Wil je een lange tijd werken om vervolgens een langere tijd vrij te zijn? Geen probleem! Ervaar zelf hoe flexibel wij zijn.

goede doorgroei-mogelijkheden

We begrijpen dat je niet wil blijven dobberen, maar vooruit wil. Bij ons komt je carrière in een stroomversnelling en kun je doorstromen naar hogere functies.

Werken op de vloot

Bij Interstream Barging varen we volgens het week-op-week-af-principe. Dit is jou als stuurman natuurlijk wel bekend. Kun je in je vrije week lekker doen waar je zelf zin in hebt! Samen met de rest van de bemanning op het schip zijn jullie verantwoordelijk voor het tijdig en juist leveren van de producten die jullie vervoeren. Verder heb je de taak als stuurman dat het schip waar je op vaart goed onderhouden blijft en assisteer je de kapitein.

Bekijk onze vaarvlogs

Kom jij het beleven?

JOUW CARRIÈRE IN EEN STROOMVERSNELLING

Jij kent het avontuurlijke en afwisselende leven van een stuurman als geen ander. Maar je wil uitgedaagd blijven op het water. Kom bij ons op gesprek om samen jouw nieuwe koers te bepalen.

Stap jij aan boord?

SOLLICITEER DIRECT EN VAAR BINNENKORT EEN NIEUWE KOERS ALS STUURMAN!

Meer weten over Interstream Barging?

Bekijk onze website